Gazete Vatan Logo

Türk Hava Yolları ucuz bilet kampanyası başladı! İç hatlarda geçerli olacak! THY ucuz uçak bileti nasıl alınır? THY uçak bileti ne kadar?

Türk Hava Yolları (THY) duyurdu! Yurt içinde seyahat planlayanları ilgilendiriyor. Mart ve nisan aylarında seyahat planlayanlar için yeni indirim kampanyası başladı. Peki, THY ucuz uçak bileti nasıl alınır? THY uçak bileti ne kadar? THY ucuz bilet nereden alınır? İşte THY indirim kampanyası detayları…

Türk Hava Yolları ucuz bilet kampanyası başladı! İç hatlarda geçerli olacak! THY ucuz uçak bileti nasıl alınır? THY uçak bileti ne kadar?

Türk Hava Yolları’nın (THY) indirimli bilet kampanyaları başladı. Mart ve nisan aylarında yolculuk planlayanlar için ucuz bilet kampanyası başlatan THY, İstanbul Havalimanı çıkışlı-varışlı, yurt içi, tek yön, direkt ve ekonomi sınıfı uçuşlarında geçerli olacak.

THY UÇAK BİLETİ NE KADAR?

THY, biletini 8-9 Kasım 2022 tarihinde alanlara yurt içi uçuşlarda 1 Mart ve 14 Nisan 2023 tarihleri arasında tek yön direkt uçak biletini 399 liradan satışa koydu.

THY UCUZ UÇAK BİLETİ HANGİ HAVALİMANLARINDA GEÇERLİ?

İndirimli uçak bileti kampanyası, THY'nin İstanbul Havalimanı çıkışlı-varışlı, yurt içi, tek yön, direkt ve ekonomi sınıfı uçuşlarında geçerli olacak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havalimanı'na yapılacak uçuşlar kampanya kapsamına alınmayacak. Sadece THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak kampanya, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlarda, THY'nin kod paylaşımlı seferlerinde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmayacak.