Gazete Vatan Logo

Trabzon TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, belli oldu mu? TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı!

Trabzon TOKİ kura çekimi bugün saat 10:00’da başladı. Türkiye tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında bugün hak sahipleri Trabzon kenti için belli olacak. TOKİ Trabzon kura çekimi canlı yayında noter huzurunda yapılacak. İşte TOKİ Trabzon kura çekimi canlı yayın ve sonuç sorgulama ekranı...

Trabzon TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, belli oldu mu? TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı!

TOKİ Trabzon kura çekimi noter huzurunda canlı yayınla çekiliyor. Trabzon'daki sosyal konut projesinden yararlanmak isteyenler TOKİ kura sonuçları için araştırma yapıyor. 23 - 24 Aralık Trabzon TOKİ bugün çekiliyor. İşte 23 Aralık TOKİ Trabzon kura çekimi canlı yayın ve sonuç ekranı...

Trabzon TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, belli oldu mu?

9 ilçede toplam 2300 sosyal konutun hak sahibinin belirleneceği TOKİ Trabzon kura çekimi saat 10.00'da canlı yayında gerçekleştiriliyor.

Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilecek kura çekilişi, TOKİ’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek.

Kura sonrası ev sahibi olmaya hak kazanan talihlilerin isim listesine TOKİ'nin resmi adresinden ulaşılabilecek.

TRABZON TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN EKRANI

TOKİ TRABZON KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi sonuçları ile ev sahibi olmaya hak kazanan vatandaşların isim listesi sorgulaması TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Haberin Devamı

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ