Gazete Vatan Logo

TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı! Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak?

Konya TOKİ kura çekilişi bugün saat 10.00 itibariyle canlı yayın ile noter huzurunda gerçekleşecek. TOKİ kura sonuçları canlı yayın ile takip edilebilecek. TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak. Peki, Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak? TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı…

TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı! Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekilişi 5 Aralık Pazartesi günü devam edecek. Bugün Bozkır, Çumra, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü ve Seydişehir ilçelerinin kuraları noter aracılığıyla canlı yayında tamamlanacak. TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı

KONYA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ TOKİ CANLI YAYINI NASIL İZLENİR?

TOKİ Konya kurası 7 bin 655 konutun çekilişiyle devam edecek. Öncelikle şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisinde başvuru yapan kişilerin konut çekilişi sonrası normal başvuru yapan kişiler için süreç devam edecek.

TOKİ canlı yayını kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor.

TOKİ KONYA CANLI YAYIN EKRANI

TOKİ KONYA KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Hak kazanan talihlilerin isim listesi TOKİ'nin resmi internet adresi üzerinden sorgulanabilecek.

Konya TOKİ kura sonuçları için:

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ