Gazete Vatan Logo

TOKİ duyuru mesajı açılmıyor ne yapmalıyım? TOKİ duyuru mesajı (MMS mesajı) ne demek, ne anlama geliyor?

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum tarafından TOKİ'nin "İlk Evim İlk İşyerim" projesi kapsamında, kampanyaya katılım sağlayan vatandaşlara gönderilen TOKİ Duyuru mesajı merak ediliyor. Peki, TOKİ Duyuru mesajı nedir, neden gelir? TOKİ duyuru MMS mesajı ne demek? TOKİ duyuru mesajı ne anlama gelir, TOKİ duyuru mesajı açılmıyor ne yapmalıyım?

TOKİ duyuru mesajı açılmıyor ne yapmalıyım? TOKİ duyuru mesajı (MMS mesajı) ne demek, ne anlama geliyor?

TOKİ duyuru mesajı ne demek, TOKİ duyuru mesajı geldi nedir? TOKİ sosyal konut projesi kapsamında ve 50 bin iş yeri için başlattığı başvurular 31 Ekim tarihinde sona ermişti. Kuralar çekilirken Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum tarafından TOKİ'nin "İlk Evim İlk İşyerim" projesi kapsamında TOKİ Duyuru mesajı gönderildi. İşte TOKİ duyuru mesajı hakkında merak edilenler…

TOKİ DUYURU MESAJI NEDİR, TOKİ DUYURU MESAJI GELDİ NE DEMEK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum tarafından TOKİ'nin "İlk Evim İlk İşyerim" projesi kapsamında gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde aşağıdaki ifadelere yer verdi.

TOKİ DUYURU MESAJI AÇILMIYOR NE YAPMALIYIM?

Multimedya mesajı gönderen TOKİ, mesajın pek çok cihazda açılmaması dolayısıyla internet üzerinden de aynı duyuruyu gerçekleştirmek durumunda kaldı.