Gazete Vatan Logo

THY kampanyalı bilet şartları nelerdir, THY uzuz bilet kampanyası ne zamana kadar sürecek? Türk Hava Yolları indirimli bilet fiyatları ne kadar?

Türk Hava Yolları, ucuz bilet kampanyası başlattı. Yalnızca Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen tarifeli seferlerde geçerli olacaktır. Peki, THY ucuz bilet kampanyası ne zaman sona erecek? THY kampanyalı bilet değişikliği (iptali) yapılabilir mi? THY kampanya bilet ne kadar?

THY kampanyalı bilet şartları nelerdir, THY uzuz bilet kampanyası ne zamana kadar sürecek? Türk Hava Yolları indirimli bilet fiyatları ne kadar?

THY ucuz bilet kampanyası başladı. Türk Hava Yolları tarafından sunulan İstanbul Havalimanı çıkışlı veya varışlı, yurt içi, tek yönlü, direkt uçuşlar için geçerli olacak. İşte THY ucuz bilet kampanyası…

THY UCUZ BİLET KAMPANYASI

Türk Hava Yolları, 3-4 Ekim 2023 tarihlerinde alınan yurt içi biletlerle 6 Şubat 2024-4 Nisan 2024 tarihleri arasında başlayan 599 lira fiyatlarla uçuş fırsatı sunacak.

Kampanya, Türk Hava Yolları tarafından sunulan İstanbul Havalimanı çıkışlı veya varışlı, yurt içi, tek yönlü, direkt uçuşlar için geçerli olacak. Kampanya kapsamındaki ücretler, tek yönlü ücretler olarak belirlenmiştir.

Ancak, bu kampanya Kıbrıs Ercan Havalimanı'na yapılan uçuşları içermemektedir. Yalnızca Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen tarifeli seferlerde geçerli olacaktır. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlar, Türk Hava Yolları codeshare seferleri ve AnadoluJet uçuşları için geçerli değildir.

Kampanya kapsamında sunulan ücretler, EcoFly ücret sınıfında 599 Türk Lirası, ExtraFly ücret sınıfında 849 Türk Lirası ve PrimeFly ücret sınıfında 899 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Haberin Devamı

THY KAMPANYALI BİLET SEYAHAT TARİHLERİ NE ZAMAN?

THY kampanyalı biletlerde seyahat planı, 6 Şubat 2024 - 4 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılabiliyor.