Gazete Vatan Logo

Simit Sarayı (DMRGD) borsada ne zaman işlem görecek? DMR Unlu Mamuller halka arz işlem tarihi: DMR Gıda halka arz ne zaman işlem görecek?

DMR Unlu Mamuller halka arz borsada ne zaman işlem görecek? Simit Sarayı (DMRGD) borsa işlem tarihi merakla bekleniyor. 21-22 Eylül tarihleri arasında talep toplayan DMR Unlu Mamuller yatırımcısına 13-14 lot (maksimum 143 TL) dağıtımda bulundu. DMR Unlu Mamuller (Simit Sarayı) halka arzı geçtiğimiz hafta tamamlayınca, gözler DMRGD halka arz borsa işlem tarihine çevrildi. Açıklanan halka arz sonuçlarında toplamda 2.973.896 yurt içi bireysel yatırımcını talepleri karşılanırken, yapılan tahsisata göre talepleri karşılanan yurt içi kurumsal yatırımcı sayısı ise 182 olarak belirlendi. Peki, DMRGD ne zaman işlem görecek, DMR Gıda (Simit Sarayı) halka arz işlem tarihi nedir?

Simit Sarayı (DMRGD) borsada ne zaman işlem görecek? DMR Unlu Mamuller halka arz işlem tarihi: DMR Gıda halka arz ne zaman işlem görecek?

Simit Sarayı (DMRGD) ne zaman işlem görecek? sorusu nihayet yanıt buldu. DMR Unlu Mamuller (Simit Sarayı) halka arzı geçtiğimiz hafta tamamladı. Simit Sarayı borsa işlem tarihi yatırımcılar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. DMR Unlu Mamuller (Simit Sarayı) halka arz talep toplama işlemleri 21-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi. Halka arz edilen 75.000.000 TL nominal değerli payların tamamının satışı gerçekleşti. İşte DMR Unlu Mamuller halka arz işlem tarihi…

SİMİT SARAYI (DMRGD) BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

SPK onayı ile 21-22 Eylül tarihleri arasında halka arz olan Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği belli oldu. 

DMR Unlu Mamuller (Simit Sarayı) şirket payları 29 Eylül 2023 Cuma günü borsada işlem görmeye başlayacak.

DMR GIDA (SİMİT SARAYI) KAÇ LOT VERDİ?

Geçtiğimiz hafta SPK onayı ile talep toplayan DMR Unlu Mamuller halka arz sonuçları açıklandı. 21-22 Eylül tarihlerinde talep toplama sürecini tamamlayan Simit Sarayı halka arzında şirket, 75.000.000 lotunu bireysel yatırımcılara ve şirket çalışanlarına eşit şekilde dağıttı. 10,24 TL'den talep toplama sürecini gerçekleştiren şirket, yatırımcılara 13-14 lot (maksimum 143 TL) dağıtımda bulundu. Halka arzda, toplamda 2.973.896 yurt içi bireysel yatırımcını talepleri karşılanırken, yapılan tahsisata göre talepleri karşılanan yurt içi kurumsal yatırımcı sayısı ise 182 olarak belirlendi.

Haberin Devamı

DMR UNLU MAMULLER KİMİN?

Dmr Unlu Mamuller şirketinin 4 ana ortağı bulunmaktadır. Şirket paylarının 57,20%’si Simit Sarayı, 34,06%’sı Re-Pie Portföy Yönetimi’ne 4,69%’u Pardus GSYO’ya ve 4,04%’ü A1 Portföy Yönetimi’ne aittir.