Gazete Vatan Logo

OYAK nema oranları açıklandı! Oyak nema ödemesi ne zaman yapılacak? İşte OYAK nema oranı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) duyurdu! 2021 Tüfe oranının 2,3 katı bir oranında nema dağıtacak! Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun 62'nci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul sonrasında OYAK'ın 2021 yılı neması açıklandı. Peki, OYAK nema oranı kaç oldu? OYAK yüzde kaç verdi? OYAK kar payı ne zaman verilecek? OYAK nema dağıtımı ne zaman? İşte detaylar…

OYAK nema oranları açıklandı! Oyak nema ödemesi ne zaman yapılacak? İşte OYAK nema oranı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun (OYAK) 62'nci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda OYAK nema oranı açıklandı. OYAK, 2021 Tüfe oranının 2,3 katı bir oranında nema dağıtacak. Peki, OYAK nema oranı kaç oldu? OYAK yüzde kaç verdi? OYAK kar payı ne zaman verilecek? OYAK nema dağıtımı ne zaman? İşte detaylar…

OYAK NEMA ORANI KAÇ OLDU?

OYAK'ın 2021 yılı neması yüzde 83.5 olarak açıklandı. 021 yılı Tüfe oranı 36,08 olarak gerçekleşmişti, OYAK verdiği % 83,5 nema ile üyelerine 2021 Tüfe oranının % 2,3 katı bir artış sağlamış oldu.

 

Genel Kurulda alınan diğer karar üyelere verilen konut kredisi oldu. Konut kredisi üst limiti 750 bin TL olarak belirlendi.

OYAK NEMA ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

2021 yılı başından itibaren emeklilik yardımı almaya hak kazanarak üyelikten ayrılanlar ile emeklilik sisteminden çıkanlara, pay azaltımı yapanlara ayrılış tarihleri esas alınarak kendilerine ve hak sahiplerine nema ödemesi belirlenecek tarihlere göre yapılacak.