Gazete Vatan Logo

Onur Yüksek Teknoloji katılım endeksine uygun mu (helal ml), kaç lot verir, ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji kimin, ne iş yapar?

Onur Yüksek Teknoloji’nin halka arzında talep toplama başladı. Onur Yüksek Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Dede, yaptığı açıklamada, şirketin 1980’de kurulduğunu ve ilk 20 yılda çeşitli askeri projelerde çalıştıklarını söyledi. Onur Yüksek Teknoloji A.Ş. , halka arz büyüklüğü 976 milyon TL, halka arz açıklık oranı %31,40 olarak belirlendi. Peki, Onur Yüksek Teknoloji katılım endeksine uygun mu (helal ml), kaç lot verir, ne zaman? Onur Yüksek teknoloji kimin, ne iş yapar?

Onur Yüksek Teknoloji katılım endeksine uygun mu (helal ml), kaç lot verir, ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji kimin, ne iş yapar?

Onur Yüksek Teknoloji’nin halka arzında talep toplama başladı. Halka arz başvurusu onaylanan Onur Yüksek Teknoloji, 19 milyon 730 bin payı, sermaye artırım yöntemiyle satarken, paylar eşit dağıtılacak. Şirketin halka arz fiyatı 49,50 lira olarak belirlenirken, toplam halka arz büyüklüğü ise 976 milyon lira oldu. Peki, Onur Yüksek Teknoloji kaç lot verir, Onur Yüksek Teknoloji halka arz hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ HALKA ARZ NE ZAMAN?

Onur Yüksek Teknoloji’nin halka arzında talep toplama 22-23 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU (HELAL Mİ)?

ONUR YÜKSEK Teknoloji, katılım endeksine uygun olarak işlem görecek.  Şirketin halka arz büyüklüğü ise 976 Milyon TL olarak belirlendi. 

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Firma toplamda 19 milyon 730 lot dağıtacak. Katılımcılar için olası lot dağılımı şu şekilde:

2.1 Milyon katılım ~ 10 Lot (495 TL)

2.5 Milyon katılım ~ 8 Lot (396 TL)

2.9 Milyon katılım ~ 7 Lot (346 TL)

Haberin Devamı

3.3 Milyon katılım ~ 6 Lot (297 TL)

3.7 Milyon katılım ~ 6 Lot (297 TL)

4.1 Milyon katılım ~ 5 Lot (247 TL)

4.5 Milyon katılım ~ 5 Lot (247 TL)

4.9 Milyon katılım ~ 4 Lot (198 TL)

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ A.Ş NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

Firmanın talep toplama süreci bittiğinde BİST'te ne zaman işlem göreceği de açıklanacak. Ancak şu anda firma hakkındaki tarihler belirsiz.

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ (BORSA KODU) NE OLACAK?

Onur Yüksek Teknoloji'nin sembolü "ONRYT" olarak belirlendi.