Gazete Vatan Logo

Motorine zam var mı, motorine zam ne zaman gelecek? Güncel motorin fiyatları ne kadar, bu gece (16 Haziran) motorine zam mı gelecek?

Motorine zam geldi mi, motorine zam var mı? Dolardaki yükseliş ve brent petrol fiyatlarındaki yükseliş benzin ve motorin fiyatlarındaki dalgalanmayı sürdürüyor. Zamlar gelmeye devam ederken, benzine dün yapılan 97 kuruşluk indirimin ardından gözler motorine çevrildi. Peki, Motorine zam var mı, motorine zam ne zaman gelecek? Bu gece (16 Haziran) motorine zam mı gelecek? 15 Haziran motorin fiyatları…

Motorine zam var mı, motorine zam ne zaman gelecek? Güncel motorin fiyatları ne kadar, bu gece (16 Haziran) motorine zam mı gelecek?

Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Sektör kaynakların iddialarına göre motorine zam bekleniyor. Peki, Motorine zam geldi mi, motorine zam var mı? motorine zam ne zaman gelecek?

Motorine zam var mı, motorine zam ne zaman gelecek?

Sektör kaynaklarının iddialarına göre bu gece yarısından (16 Haziran) geçerli olmak üzere motorine 1.27 TL zam bekleniyor.

Dün benzine 97 kuruşluk indirim gelmişti. Motorinde ise herhangi bir fiyat değişikliği gerçekleşmemişti.

Benzin ve motorin fiyatları

İstanbul'da motorin litre fiyatı 27,90 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 27,51 liradan satılıyor. Ankara'da ise motorin 28 liradan satılırken benzin ise 27,61'den satılıyor.