Gazete Vatan Logo

Motorine zam var mı, ne zaman gelecek, benzine zam geldi mi? 16 Haziran akaryakıt fiyatları ne kadar, bu gece zam gelecek mi?

Motorine zam geldi mi, bu gece benzine zam var mı? Dolardaki yükseliş ve brent petrol fiyatlarının artması benzin ve motorin fiyatlarında dalgalanmalara neden oluyor. Benzine yapılan 97 kuruşluk indirimin ardından, motorine zam ya da indirim gelip gelmeyeceği sorgulanmaya başlandı. Peki, Motorine zam var mı (bu gece), motorine zam geldi mi? 16 Haziran akaryakıt fiyatları ile güncel motorin fiyatları…

Motorine zam var mı, ne zaman gelecek, benzine zam geldi mi? 16 Haziran akaryakıt fiyatları ne kadar, bu gece zam gelecek mi?

Brent petrol fiyatları, döviz kuru derken akaryakıt fiyatları dalgalanmalı seyrini devam ettiriyor. Gece yarısından geçerli olmak üzere motorine zam geleceği iddia edildi. Önceki gün de benzine 97 kuruşluk indirim gelmişti. Peki, motorine zam var mı, benzine zam geldi mi?

Motorine zam var mı, benzine zam geldi mi?

Bu gece yarısı (16 Haziran) motorine 1 lira 27 kuruş zam geleceği beklentisi var. Bu zamla motorinin litre fiyatı 30 liraya dayanacak.

16 Haziran 2022 akaryakıt fiyatları

Bu geceki zamla birlikte motorinin litre fiyatı ise yaklaşık olarak İstanbul’da 29.08 TL’ye, Ankara’da 29.19 TL’ye, İzmir’de 29.20 TL’ye yükselecek.

Benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 27.44 TL'ye, Ankara’da 27.55 TL’ye, İzmir’de 27.56 TL’ye satılıyor.