Gazete Vatan Logo

Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?

Magnum Porsche çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Çubuklardan çıkan kodu gönderenler Magnum.com.tr adresinden duyurulacak talihliyi bekliyor. Noter huzurunda gerçekleşecek çekilişin detayları sorgulanırken, kazanan ismin ne zaman ilan edileceği arama motorlar aracılığıyla öğrenilmeye çalışılıyor. Porsche Taycan 2021 Model Otomobil kazanan 2 ismi belirlenecek. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Magnum Porsche çekilişi 2023 hakkında merak edilenler…

Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?

Magnum çekilişi için çubuklardan çıkan şifreleri gönderip kuraya katılacak adaylar çekiliş tarihine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Magnum çekilişi ne zaman yapılacak? Sorusuna yanıt arıyor. Magnum.com.tr adresinden duyurular takip ediliyor. Peki, 2023 Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilecek?

MAGNUM ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Magnum 4. dönem çekilişi 13 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak. Kampanya sonunda yapılacak çekiliş ile 2 kişi Porsche Taycan 2021 Model Otomobil, her ay yapılacak çekilişler ile 4'er adet 100 bin TL değerinde Magnum Card Param Hediye kartı verilecek.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MAGNUM ÇEKİLİŞİNE NASIL KATILIRIM?

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından şifreli Magnum ürünlerinden satın aldıklarında, ürün içindeki çubukların üzerinde bulunan katılım şifresini, ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile gönderenler,

Haberin Devamı

Veya www.magnum.com.tr (ücretsiz) web sitesindeki, www.algidailekazan.com (ücretsiz) web sitesindeki, Magnum IOS, Magnum Android, Algida İle Kazan IOS, Algida İle Kazan Android uygulamalarındaki ilgili alana gsm no, ad, soyad, adres ve katılım şifresi bilgilerini girenler kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır.