Gazete Vatan Logo

Kuzey Boru halka arz kaç lot verir? Kuzey boru halka arz saatleri: Kuzeyboru talep toplama bitti mi, Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) takvimine göre Kuzey Boru halka arzı için talep toplama işlemleri dün 7 Aralık Perşembe günü saat 10.30 itibarıyla başladı, 8 Aralık Cuma günü sona erecek.  Kuzey Boru; Borsa Birincil Piyasa'da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile halka arz oluyor. Peki, Kuzey Boru talep toplama ne zaman bitiyor? Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek?

Kuzey Boru halka arz kaç lot verir? Kuzey boru halka arz saatleri: Kuzeyboru talep toplama bitti mi, Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek?

Ek pay satışının yapılmayacağı halka arzda, 1 TL nominal değerli paylar, 36,20 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. Kuzey Boru izahname bilgilerine şirket "tamamen eşit dağıtım" yapacak. Plastik boru ve ekleme parçaları üretimi ve alt yapı projelerine mühendislik destekleri veren Kuzey Boru halka arzı devam ediyor. Kuzey Boru A.Ş.'nin Borsa İstanbul'daki borsa kodu KBORU olarak belirlendi.

KUZEY BORU A.Ş. KAÇ LOT VERİR?

Kuzey Boru A.Ş. 24.000.000 Lot dağıtacak. Bu şekilde Kuzey Boru 20.000.000 TL değerinde artışa giderek, sermayesini 100.000.000 TL'ye çıkarmaya hazırlanıyor.

KUZEY BORU (KBORU) HALKA ARZ HANGİ PAZARDA, NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Kuzey Boru A.Ş. halka arz YILDIZ PAZAR'da işlem görecek, borsa işlem tarihi henüz belli olmadı. Kuzey Boru A.Ş. halka arz aracı kurumu Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

KUZEYBORU TALEP TOPLAMA NE ZAMAN BİTİYOR, KUZEY BORU HALKA ARZ SAATLERİ NEDİR?

Kuzey Boru A.Ş. halka arzında talep toplama işlemleri 7-8 Aralık'ta ve 10:30-13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı