Gazete Vatan Logo

Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast halka arz eşit mi? Koroplast halka arz fiyatı ve talep toplama tarihleri!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan Koroplast, Yapı Kredi Yatırım liderliğinde halka arz oluyor. Yatırımcı halka arz olacak hisseleri araştırırken, Koroplast halka arz fiyatı ve talep toplama tarihlerini araştırıyor. Peki, Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast halka arz eşit mi? Koroplast halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Koroplast halka arz fiyatı ve talep toplama tarihleri!

Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast halka arz eşit mi? Koroplast halka arz fiyatı ve talep toplama tarihleri!

Koroplast halka arz oluyor! Yatırımcı halka arz olacak hisseleri araştırırken Koroplast’ın halka arz süreci ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast halka arz eşit mi? Koroplast halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Koroplast halka arz fiyatı ve talep toplama tarihleri!

KOROPLAST HALKA ARZ NE ZAMAN?

Koroplast halka arz için talep toplama tarihleri ise 20-21-22 Temmuz 2022 olarak belirlendi.

KOROPLAST HALKA ARZ FİYATI NE?

Ödenmiş sermayesinin 150 milyon TL’den 174 milyon 600 bin TL’ye çıkarılmasıyla artırılacak 24 milyon 600 bin TL nominal değerli pay ve şirketin mevcut ortağı Korozo Ambalaj’a ait 42 milyon 200 bin TL nominal değerli pay ile toplanan kesin talebin satışa sunulan pay miktarından fazla olması halinde; Korozo Ambalaj’a ait 11 milyon 700 bin TL nominal değerli ek satış dahil olmak üzere 78 milyon 500 bin TL nominal değerli payın halka arzı için pay fiyatı 4,68 TL olarak belirlendi.

KOROPLAST HALKA ARZ EŞİT Mİ?

Koroplast’ın halka arz edilecek paylarının yüzde 25’inin yurt içi yüksek başvuru yapan bireysel yatırımcılara, yüzde 25’inin yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 40’ının yurt içi kurumsal yatırımcılara ve yüzde 10’un da yurt dışı kurumsal yatırımcılara tahsis edilmesi hedefleniyor. Halka arzdan sonra şirketin halka açıklık oranının ek satış hariç yüzde 38,26 olması bekleniyor.

Haberin Devamı

KOROPLAST HALKA ARZ HANGİ BANKA ÜZERİNDEN YAPILACAK?

Koroplast’ın talep toplaması, Yapı Kredi Yatırım liderliğinde 38 adet aracı kurumdan oluşan bir konsorsiyum tarafından gerçekleştirilecek.