Gazete Vatan Logo

Konut sektöründen Körfez çıkarması

300’ün üzerinde firmanın katıldığı Dubai Cityscape fuarı tamamlandı. Emlak Konut GYO’nun yanı sıra Artaş İnşaat ve Tahincioğlu gibi Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarının katıldığı fuara Türkler çıkarma yaptı, yatırımcıya Türkiye’nin potansiyelini anlattı

Konut sektöründen Körfez çıkarması

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan ve Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017, 11-13 Eylül tarihlerinde gerçekleşti. Emlak Konut GYO’nun yanı sıra Artaş İnşaat ve Tahincioğlu gibi Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarının katıldığı fuar, Türk firmalarıyla Körfez yatırımcılarını bir araya getirdi. Gayrimenkul sektörünün özellikle Körfez ülkelerindeki yatırımcılara ulaşmaları için büyük önem taşıyan Cityscape’de Türkiye’nin en prestijli projeleri görücüye çıktı.

Cityscape Global’de gayrimenkul geliştiren firmalar, başta Körfez ülkeleri olmak üzere tüm uluslararası yatırımcılarla buluştu. Türk firmalar fuarda sıcak satış yapmanın yanı sıra yeni işbirliği görüşmelerinde de bulundu. Türk mimarlık firmaları da inşaat şirketleri için geliştirdikleri projelerin tasarım ödülleri için dünyanın önde gelen mimarlık bürolarıyla yarıştı.

86 ülkeden 272 gayrimenkul firmasının katıldığı fuarda 13 Türk firması boy gösterdi. Emlak Konut GYO’nun katılımcıların başını çektiği fuarda Artaş İnşaat, Tahincioğlu, Emay İnşaat, EMS Yapı ve Garanti Koza Holding gibi firmalar projelerini vitrine çıkardı.

Haberin Devamı