Gazete Vatan Logo

Kahramanmaraş TOKİ kura çekimi sonuçları! TOKİ Kahramanmaraş Merkez, Elbistan kura sonuçları ne zaman açıklanacak, isim listesi nasıl sorgulanır?

Kahramanmaraş Merkez, Elbistan Toki kura sonuçları açıklandı mı? Kahramanmaraş TOKİ kura çekilişleri Merkez ve Elbistan ilçeleri için başladı. 1280 konutun hak sahipleri bugün belli olacak. TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi canlı yayın ile Youtube üzerinden noter huzurunda çekiliyor. Peki, Kahramanmaraş Merkez, Elbistan TOKİ kurası nasıl izlenir, kura sonuçları nasıl sorgulanır?

Kahramanmaraş TOKİ kura çekimi sonuçları! TOKİ Kahramanmaraş Merkez, Elbistan kura sonuçları ne zaman açıklanacak, isim listesi nasıl sorgulanır?

Kahramanmaraş TOKİ kurası Merkez ve Elbistan projeleri için bugün çekiliyor. TOKİ kura çekimi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yapılacak. Kahramanmaraş TOKİ projesine başvuru yapan vatandaşlar kura çekimini Youtube ekranından canlı olarak takip edebilecek. Peki, Kahramanmaraş Merkez, Elbistan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Kahramanmaraş TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?

KAHRAMANMARAŞ TOKİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Kahramanmaraş kura sonuçları henüz açıklanmadı.

Kura çekiminin tamamlanmasının ardından sonuçlar kurumun resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacak.

TOKİ KURA SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ KAHRAMANMARAŞ KURA TAKVİMİ

TOKİ'nin kurumsal hesabından yapılan açıklamaya göre; TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi 7-8 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.