Gazete Vatan Logo

Hareket Proje işlem tarihi: Hareket halka arz ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi, Hareket Proje halka arz borsada ne zaman işlem görecek?

Hareket Proje şirketinin talep toplama süreci 17 Mayıs’ta sona erdi, sonuçları açıklandı. Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. (HRKET) kodu ile işlem görecek. Peki, Hareket Proje halka arzı kaç lot verdi, Hareket halka arz ne zaman işlem görecek?

Hareket Proje işlem tarihi: Hareket halka arz ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi, Hareket Proje halka arz borsada ne zaman işlem görecek?

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. 70 TL'den talep toplama sürecine girmişti. 17 Mayıs günü talep toplama süreci tamamlanan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. şirketinin halka arz sonuçları açıklandı. Peki, Hareket Proje borsa işlem tarihi ne zaman, Hareket Proje halka arz borsada ne zaman işlem görecek?

HAREKET PROJE HALKA ARZ KAÇ LOT VERDİ?

Şirketin halka arz sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre yurt içi yatırımcılara tahsis edilen payşarın 1,27 katı, yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edilen payların 13,18 katı, Hareket Grup çalışanlarına tahsis edilen payların 1,03 katı talep toplanmıştır.

Yurt içi bireysel - 1.956.272 kişiye - 17.760.000 lot
Yurt içi kurumsal - 213 kişiye - 6.000.000 lot
Şirket çalışanları - 192 kişi - 240 bin lot olmak üzere toplamda 24.000.000 lot dağıtım yapıldı.

HAREKET PROJE HALKA ARZ BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Hareket Proje şirketi HRKET kodu ile borsada 23 Mayıs tarihinde işlem görecek.