Gazete Vatan Logo

Halka arz edilecek hisseler 2022! Obase halka arz ne zaman? Obase halka arz fiyatı ne? Obase halka arz eşit mi?

OBASE halka arz oluyor! Halka arzı SPK tarafından onaylanan Obase için bugün talep toplanacak. Halka arzda tüm yatırımcılar için “Eşit Dağıtım” yöntemi uygulanacak. Halka arzın borsa kodu ise “OBASE” olarak belirlendi. Peki, Obase halka arz ne zaman? Obase halka arz fiyatı ne? Obase halka arz eşit mi? Obase halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Obase halka arz talep toplama tarihleri ne zaman? İşte detaylar…

Halka arz edilecek hisseler 2022! Obase halka arz ne zaman? Obase halka arz fiyatı ne? Obase halka arz eşit mi?

Yazılım ve Teknoloji Geliştirme Şirketi OBASE halka arz oluyor. Obase’nın halka arzına ilişkin izahname Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmıştı. Yatırımcı Obase halka arzının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Obase halka arz ne zaman? Obase halka arz fiyatı ne? Obase halka arz eşit mi? Obase halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Obase halka arz talep toplama tarihleri ne zaman? İşte detaylar…

OBASE HALKA ARZ NE ZAMAN?

Obase halka arzda talep toplama tarihleri 28-29 Temmuz 2022 olarak belirlendi.

OBASE HALKA ARZ FİYATI NE?

Halka arzda, 1,00 TL nominal değerli paylar 10,50 TL’den Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da “OBASE” kodu ile satışa sunulacak.

OBASE HALKA ARZ EŞİT Mİ?

OBASE paylarının halka arzında, şirketin sermayesinin 35.000.000 TL’den 45.500.000 TL’ye çıkarılması nedeniyle ihraç edilecek 10.500.000 TL nominal değerli 10.500.000 adet ve mevcut ortaklara ait 3.500.000 TL nominal değerli 3.500.000 adet paylardan oluşan toplam 14.000.000 TL nominal değerli 14.000.000 adet B Grubu payların satışa sunulması planlanıyor. Halka arz sonrasında, OBASE’in halka açıklık oranının %30,77 olarak gerçekleşmesi öngörülüyor.

Haberin Devamı

Şirket paylarının halka arzı, “Borsa’da Satış – Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi” ile gerçekleştirileceği için tahsisat grubu bulunmuyor. Borsa’da Satış yolu ile gerçekleştirilecek halka arzda tüm yatırımcılar için “Eşit Dağıtım” yöntemi uygulanacak.

OBASE HALKA ARZ HANGİ BANKA ÜZERİNDEN YAPILACAK?

Şirketin halka arzına; Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. ile Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılık ediyor.