Gazete Vatan Logo

2023 Eskişehir TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak, saat kaçta? TOKİ Eskişehir kura çekimi canlı yayın ekranı ile Eskişehir TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı!

TOKİ 6. etap kura tarihleri belli oldu. TOKİ 6. etap kura takvimine göre Eskişehir, Mersin, Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Antalya, Yalova ve Isparta kura çekiliş tarihleri netleşti. TOKİ Eskişehir kura çekilişi ne zaman, Eskişehir TOKİ kura sonuçları isim listesi ne zaman belli olacak, nasıl sorgulanır? Eskişehir TOKİ sosyal konut kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

2023 Eskişehir TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak, saat kaçta? TOKİ Eskişehir kura çekimi canlı yayın ekranı ile Eskişehir TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı!

2023 TOKİ kura takvimine göre ‘İlk Evim, İlk İşyerim’ 250 bin konut projesinde Eskişehir, Mersin, Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Antalya, Yalova ve Isparta çekiliş tarihleri belli oldu. Eskişehir’de 1.800 konut için yapılacak kura çekimi için binlerce kişi başvurularını online olarak yaptı, şimdi kura çekimleri başlıyor. Peki, Eskişehir TOKİ sosyal konut kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? Eskişehir TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak, saat kaçta?

ESKİŞEHİR TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK, SAAT KAÇTA?

TOKİ Eskişehir kura çekilişi 13,14 Ocak 2023’ye yapılacak. Noter huzurunda ve TOKİ yetkilileri gözetiminde yapılacak kura çekimi, TOKİ'nin resmi YouTube hesabından canlı takip edilebilecek.

Eskişehir TOKİ projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. TOKİ Eskişehir projesindeki 2+1 ve 3+1 daire teslimlerinin 2 senede yapılması öngörülüyor. Kura çekiminin saat 10:00'da başlaması bekleniyor.

TOKİ ESKİŞEHİR KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura sonuçları kura çekiminin ardından TOKİ resmi sorgulama sayfası üzerinden T.C. kimlik numarası ile yayınlanıyor.

Haberin Devamı

TOKİ KURA SONUCU İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI