Gazete Vatan Logo

Dogecoin neden yükseldi, kaç dolar oldu? Dogecoin'de Elon Musk etkisi devam ediyor!

Dogecoin’de Elon Musk etkisi devam ediyor. Elon Musk'ın sosyal medya şirketi Twitter'ı 44 milyar dolara satın alma süreci ile birlikte Dogecoin’de artış devam ediyor. Dogecoin’de yaşanan düşüş 1 yıllık süreçte yatırımcısını üzmüştü. Dogecoin’in neredeyse 2021 yılının bu zamanlarındaki seviyesine geldiği görülüyor. Elon Musk tarafından tetiklenen Dogecoin yatırımcısını güldürdü. Peki, Doge neden yükseldi? Dogecoin kaç dolar oldu? Doge yükselecek mi? İşte detaylar…

Dogecoin neden yükseldi, kaç dolar oldu? Dogecoin'de Elon Musk etkisi devam ediyor!

SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk Twitter'ın yeni sahibi olmasının ardından Dogecoin’deki 1 yıllık gerileme sona erdi. Geçen yıl bu zamanların seviyelerinde tutunmaya çalışan Dogecoin, geçen yıldan bu yana Elon Musk ile birlikte dalgalı seyrine devam etmiş, "Dogecoin insanların kripto parasıdır" şeklinde twitleri ile yatırımcısının yüzünü güldürmüştü. Kripto paralarda yaşanan düşüşten etkilenen Dogecoin’de neredeyse bir yıldır sürekli gerileme yaşanıyordu.

ELON MUSK’IN ADIMI DOGECOİN’İ 1 HAFTADA YÜZDE 80 ARTTIRDI!

Dogecoin’in yükselmesinde attığı Twitlerin etkisi son yılda sıkça görülen Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması Dogecoin’de tetikleyici oldu. En büyük meme madeni parası olarak bilinen Dogecoin’de hedef Elon Musk’ın adımı sonrası öngörülenin üzerine çıktı. Dogecoin fiyatı, son yedi gün içinde yüzde 80 arttı. Dogecoin fiyatı için neredeyse Elon Musk’ın her adımı etkili oluyor.

DOGECOİN’DE MUSK’IN HER ADIMI TETİKLEYİCİ OLABİLİR

Analistler tarafından Dogecoin rallisi olarak görülen bu artışın devam edeceği, Elon Musk’ın Twitter’da alacağı kararlar ve atacağı adımlar sonrasında Dogecoin’in sürekli artış bile görülebileceği yorumları yapılıyor.

Haberin Devamı

DOGECOİN KAÇ DOLAR OLDU?

DOGE bugün 0.13 doları gördü.