Gazete Vatan Logo

Doge-1 ne zaman fırlatılacak, 2 Temmuz DogeCoin ne kadar oldu? DOGE-1 uzay görevi için tarih verildi

Bitcoin'de yaşanan sert düşüş sonrası, birçok altcoinde olduğu gibi DogeCoin'de de düşüş yaşanmış ve birçok yatırımcı mağdur olmuştu. DogeCon yatırımı yapanlar ise Elon Musk’ın açıklamalarını ve kripto para yorumcularının analizlerini yakından takip ederken, DogeCoin uzay görevi harekatinin başlayacağı tarih paylaşıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Doge-1 ne zaman fırlatılacak, 2 Temmuz DogeCoin ne kadar oldu? sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Doge-1 ne zaman fırlatılacak, 2 Temmuz DogeCoin ne kadar oldu? DOGE-1 uzay görevi için tarih verildi

DogeConi ne kadar oldu, Doge-1 ne zaman fırlatılacak? Kripto para piyasasını yakından takip edenler, Tesla CEO'su Elon Musk tarafından geçtiğimiz yıl DogeCoin'le ilgili bir uzay hareketi başlanacağının açıklaması üzerine Doge-1’in uzaya fırlatılacağı tarihi beklemeye başlamıştı.

DOGECOİN GÖREVİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Elon Musk tarafından geçtiğimiz yıl açıklanan DogeCoin uzay görevi harekatıyla ilgili uzay muhabiri Michael Sheetz açıklamada bulunarak, görevin bu yıl için planlandığını açıkladı.

Geometric Energy Corporation (GEC) şirketinin CEO’su Samuel Reid ise açıklamalarında, DOGE-1 görevi için SpaceX’e ödemenin yapıldığını doğruladı.

Sheetz paylaşımlarında DOGE-1 görevi için muhtemel tarihin 2022 yılının Aralık ayında olacağını belirtti.

DOGECOİN NE KADAR OLDU?

2021 yılının Mayıs ayında Elon Musk tarafından koşulsuz olarak desteklenen DogeCoin 0.73 cent civarına atak yaparak fiyatını 1 dolar yapmaya yaklaşmıştı. Bitcoin'de o tarihten itibaren meydana gelen sert düşüş sonrasında birçok kişiyi mağdur eden DogeCoin şuanda 0.06 cent civarında işlem görüyor.

Haberin Devamı