Gazete Vatan Logo

‘Contesse’le anneler ve kızlarını süsleyecek

Esse’nin patronu Semih Şeftali, anneler ve kızları için Contesse markasını yarattı. Çantadan kupaya, tokadan telefon kılıfına birçok ürünü bir arada sunan Contesse, İstanbul ve Ankara’da ilk mağazalarını açtı. Markanın hedefi 1 yıl sonra 20 mağaza ve 20 milyon TL ciroya ulaşmak

‘Contesse’le anneler ve kızlarını süsleyecek

Esse’nin patronu Semih Şeftali, modern ama retro tarza meraklı anneler ve kızları için Contesse markasını yarattı. Çantadan kupaya, tokadan telefon kılıfına, takıdan masa örtüsüne birçok ürünü bir arada sunan Contesse, ilk etapta İstanbul’da Natulius, Ankara’da da Armada alışveriş merkezlerinde tüketiciyle buluştu.

Renk ve desen önde

Hedef 1 yıl sonra 20 mağaza açıp 20 milyon TL ciroya ulaşmak. Esse’nin içinde bir proje olarak başlattıkları Contesse’in retro, eskiyi arayan ama modern anneler ve kızlarına hitap ettiğini belirten Semih Şetfali, “Farklı bir konsept yarattık. Contesse, sadece kendinizi değil evinizi ve ofisinizi süslemeniz için yaratıldı. Bizde şapka da var şemsiye de... İsterseniz çanta, isterseniz emaye kupa alabilirsiniz. Renkli ve süslü bir tarz sunuyoruz. Henüz 2 mağaza olmasına rağmen hedef kitlemize ulaştık. Çoğunlukla anneler ve kızları geliyor mağazalarımıza” diye konuştu.

Özellikle çantada iddialı olduklarını kaydeden Şeftali, düz ve deri çanta değil renkli ve desenli modellerinin büyük ilgi göreceğini ifade etti. Şeftali, “Büyük çantacılar veya dünya markalarıyla rekabet etmek gibi bir amacımız yok. Bizde aynı desen hem çantada ham yastıkta hem kupada olabilecek” dedi.

Haberin Devamı

20 mağaza planladı

Şu anda iki mağazaları dışında 18 alışveriş merkezinde de Esse mağazalarının içindeki corner’lar vasıtasıyla tüketiciye ulaştıklarını anlatan Şeftali, büyüme hedeflerini şöyle anlattı: “Agresif bir büyüme planı yapmadık. Hedefimiz önümüzdeki yıl Ekim-Kasım aylarına gelindiğinde 20 mağazaya ulaşmış olmak. 20 mağaza planımızın içinde İstinyePark da var İstiklal Caddesi de... Cevahir AVM mağazamızı yıl sonuna yetiştireceğiz. 1 yılın sonunda ciro hedefimiz 20 milyon TL.”

‘Yurt dışına da açarız’

SEMİH Şeftali, Contesse’in yurt dışında da başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Şeftali, şöyle devam etti: “Contesse, dünya toplumunun trendlerine ve sosyolojik gelişimine uygun geliştirilen bir marka. Contesse ile hem Türkiye’de hem dünyada büyüyebiliriz. Çünkü dünya insanına hitap eden bir marka. Biz de zaten bu amaçla yola çıktık. Atina’da da Kahire’de de açacağınız mağaza başarılı olur.” Contesse’teki fiyatlara da değinen Şeftali, 2-3 TL’ye toka, 20-120 TL’ye çanta, 2-25 TL’ye kupa sattıklarını anlattı. Şeftali, mağazadaki en pahalı ürünün fiyatının ise 150 TL olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı