Gazete Vatan Logo

Bu yılın 5’inci projesini Aydos’ta satışa çıkardı

Sinpaş GYO, Sinpaş’ın 40. yaşını kutladığı 2014’te yeni projelerini sunmaya devam ediyor. Sinpaş GYO, Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ın ardından bu yılki 5. projesi Aydos Country’i satışa sundu. Sancaktepe’de yer alan proje, toplam 941 daireden oluşuyor.

250 daire satıldı

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Aydos Country’nin inşa edileceği Sancaktepe bölgesinin İstanbul’un konut sektörü açısından en parlak bölgelerinden biri olduğunu söyledi. Çekmeköy-Sancaktepe arasındaki hattın son yıllarda yüksek değer kazandığını belirten Gacemer, Sinpaş projelerinde bu değerin daha da yukarıda olduğunu ifade etti.

537 metre yüksekliğiyle İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi’ne komşu olan Aydos Country’i geliştirirken şehrin konforuyla sayfiye hayatının doğallığını bir arada sunmayı amaçladıklarını söyleyen Gacemer, “Aydos Country’nin ilk etabında satışa sunduğumuz 500 konutun daha tanıtımını yapmadan, sadece ön satış döneminde 250’sinin satışını gerçekleştirdik” dedi.

Haberin Devamı

Projede yer alan 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri 231 bin 500 lira ile 884 bin 500 lira arasında satışa sunuluyor. Evlerin büyüklükleri 69 ile 209 metrekare arasında değişiyor. Mayıs 2017’de teslim edilmesi planlanan projede lansmana özel yüzde 10 üzerine yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Sinpaş Holding bünyesindeki ödeme planına göre, 10 bin lira peşinat karşılığında, 8 ay sonra yüzde 15 ödeme, 17 ay sonra yüzde 15 ödeme, 29 ay sonra üçüncü arada ödeme yapılıyor. 30 ay boyunca vade farksız aylık ödeme bulunuyor.