Gazete Vatan Logo

Benzine zam ne zaman? Motorine zam gelecek mi? Akaryakıta zam var mı? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları!

Brent petrol fiyatlarında hereketlilik devam ediyor. Rusya – Ukrayna savaşının başından bu yana brent petrol fiyatlarında görülen dalgalanma petrol ve petrol ürünlerinde fiyat değişikliklerine neden oluyor. Gelen indirim ve zam haberleri de vatandaşın gündeminde yer alıyor. Peki, Benzine zam ne zaman? Motorine zam gelecek mi? Akaryakıta zam var mı? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları!

Benzine zam ne zaman? Motorine zam gelecek mi? Akaryakıta zam var mı? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları!

Petrol fiyatlarında dalgalanma sürüyor. Rusya – Ukrayna savaşı ile birlikte indirim ve zam haberleri de hız kesmiyor. Brent petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik, başta bezin ve motorin olmak üzere petrol ürünlerindeki fiyatlanmasına neden oluyor. Zam ve indirimlerdeki değişiklik de vatandaşın takip ettiği konuların arasında yer alıyor. Peki, Benzine zam ne zaman? Motorine zam gelecek mi? Akaryakıta zam var mı? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları!

BENZİNE VE MOTORİNE ZAM VAR MI?

Benzin grubunda artış bekleniyor. Tahminlere göre benzinin litre fiyatı 1 lira 68 kuruş yükselecek. Benzinin litre fiyatı 22 lirayı aşacak.

LPG'ye de bu geceyarısından itibaren 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. İstanbul Avrupa yakasında LPG'nin litresi 10.93 TL'den satılıyor.

GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI!

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 22.03 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 21.12 TL'den satılıyor.