Gazete Vatan Logo

Benzin ve motorinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne kadar? Akaryakıtta indirim olacak mı? 25 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Önce Rusya Ukrayna savaşı sonra da dövizde yaşanan hareketlilik ve brent petrol fiyatlarındaki artış başta benzin ve motorin olmak için akaryakıt ürünlerinde değişikliklere neden oluyor. Vatandaşlar da güncel benzin ve motorin fiyatlarını yakında takip ediyor. Peki, Benzin ve motorinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne kadar? Akaryakıtta indirim olacak mı? 25 Temmuz akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne kadar? Akaryakıtta indirim olacak mı? 25 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları!

Milyonlarca araç kullanıcısını ilgilendiriyor! Akaryakıt fiyatlarında indirim ve zam olup olmayacağı pek çok kişinin gündeminde. Rusya Ukrayna savaşı, dövizde yaşanan değişiklik ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalı seyir akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Peki, Benzin ve motorinde indirim var mı? Motorin fiyatları ne kadar? Akaryakıtta indirim olacak mı? 25 Temmuz akaryakıt fiyatları!

MOTORİNDE İNDİRİM VAR MI?

26 Temmuz Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinde 92 kuruş indirim bekleniyor. İndirim ile birlikte motorinin litre fiyatı İstanbul'da 24,51 liraya düşecek.

BENZİNDE İNDİRİM OLACAK MI?

Benzin grubunda ise bir indirim beklenmiyor. Benzin litresi şu anda İstanbul'da ortalama 22,72 liradan satılıyor.

25 TEMMUZ GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI!

İstanbul'da motorin litre fiyatı 25,38 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 22,72 liradan satılıyor.