Gazete Vatan Logo

Beko mağazalarda yemek pişirtecek

Beko, global pazarlardaki tecrübesini özel konsept mağazacılıkla Türk pazarına taşıdı. Pişirme deneyimi için mutfaklarla donatılan mağazalardan 7 tane açıldı

Beko mağazalarda  yemek pişirtecek

Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Beko, yeni konsept mağazaları ile Türk tüketicileri dünya standartlarında hizmetle buluşturuyor. 100’den fazla ülkede farklı tüketici alışkanlıklarına yönelik tecrübesini Türkiye’ye taşıyan Beko, ürün sunum ve deneyimleme alanları, dijital görüntüleme alanları, pişirme etkinlikleri için mutfak alanlarıyla özel konsept mağazacılık anlayışını hayata geçirdi. Türkiye’deki konumunu yeni mağaza yatırımlarıyla daha da güçlendirmeyi hedefleyen Beko, 2 günde 7 mağaza açtı.

Mağazacılığa yeni soluk

Açılışlara katılan Arçelik Genel Müdürü Bulgurlu, Beko markasının yenilikçi mağaza konsepti ile Türkiye’de atağa kalktığını söyledi. Bulgurlu şöyle devam etti: “Global pazarlarda edindiğimiz deneyim ile ülkemizdeki mağazacılık anlayışına yeni bir soluk getiriyoruz. Mağazalarımızı, modern perakendecilik trendleri ile tasarlanan bir yaşam alanına dönüştürüyoruz. Türkiye’de Beko mağazalarımızda yaklaşık 60 milyon ziyaret sayısına ulaştık. Yeni atılımlarımızla bu rakamı daha da yükseklere taşımayı hedefliyoruz. Yenilikçi yüzümüzü temsil eden mağazalarımızın, hedeflerimiz için itici güç olacağına inanıyorum. Yüksek teknolojiye sahip, kaliteli, enerji tasarruflu ve çevreci ürünlerimizi dünya standartlarında bir müşteri deneyimi ile sunuyoruz. Bu doğrultuda yeni konsept mağaza yatırımlarımıza hızla devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

Özel fiyatlar sunacak

Ürün sunum ve deneyimleme, dijital görüntüleme, pişirme etkinlikleri için mutfak alanlarıyla donatılan Beko’nun yeni mağazaları, açılıştan itibaren 1 hafta boyunca farklı ürün gruplarında özel fiyatlar ve avantajlı fırsatlar sunacak.

Tabletle hızlı seçim imkanı

Beko için yeni bir dönem başladığına dikkati çeken Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer de, beyaz eşya ve tüketici elektroniğindeki zengin ürün yelpazesiyle öne çıkan mağazalarının, müşterilerin tüm ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayabilecekleri bir yapıya kavuştuğunun altını çizdi.

Dinçer, “Mağazalarımızda devreye almakta olduğumuz ‘Asistanım’ satış asistanı tablet uygulamamız, dijital görüntüleme ve ürün deneyimleme alanlarımızla müşterilerimize en uygun çözümleri hızlıca seçme imkanı sunuyoruz. Müşterilerimize en iyi deneyimi sunmak için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Avrupa’da lider marka

Avrupa pazarında payını son 7 yılda en çok artıran Beko, solo beyaz eşya pazarında lider konumda bulunuyor. İngiltere pazarının öncü markası, Fransa’da solo pazarın lideri olan Beko, Polonya beyaz eşya pazarında birinci konumda. Almanya, İtalya, İspanya ve Rusya gibi önemli ülkelerde pazar payını artırmaya devam eden Beko, Beşiktaş ve FC Barcelona’nın da resmi sponsoru.