Gazete Vatan Logo

Bayramda EFT ve havale yapılır mı? Bayramda yollanan havale, EFT hemen hesaba geçer mi?

Ramazan bayramı'nda bankalar kapalı olacak. İnternet bankacılığı ise internet üzerinde EFT gönderme işlemlerine açık olacak. Ancak kullanıcılar, bayram tatilinde fast olmadan EFT ve havale yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. Merak edenler için 10-11-12 Nisan'da yapılan EFT ve havale işlemlerinde para hesaba geçer mi sorusunun yanıtı ve detaylar haberimizde.

Bayramda EFT ve havale yapılır mı? Bayramda yollanan havale, EFT hemen hesaba geçer mi?

Bayramda EFT ve havale işlemleri yapılır mı? Bayram tatili nedeniyle bankalar kapalı olacak. İzin süresinde ise havale ve EFT yapmak isteyenler ise merak içinde "Bayramda EFT ve havale yapılır mı?" sorusuna yanıt arıyor. Detayları haberimizde verdik. Fast olmadan havale ve EFT hesaba geçer mi?

BAYRAMDA EFT VE HAVALE YAPILIR MI?

Bayramda aynı bankalar üzerinde yapılan havaleler hesaba geçer. Ancak EFT ise bankalar üzerinden yapıldığından bayram boyunca hesaplara geçmez. EFT işlemleri bankaların açılacağı 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 09:00'dan itibaren hesaba yansır.

BAYRAMDA FAST İLE EFT YAPILIR MI?

FAST ile yapılan ödemeler resmi tatil, dini tatillerde hemen hesaba geçmektedir. FAST işlemleri 7-24 anında karşı hesaba geçer ve konu hakkında bankalar anında bilgilendirme yapar.