Gazete Vatan Logo

Avea ve TTNet yok, tek telekom Türk Telekom

Türk Telekom; mobil, internet, ev telefonu, TV ve kurumsal servisler alanında hizmet veren Avea, TTNET ve Türk Telekom markalarını tek marka altında birleştirdi. Logosu yenilenen Türk Telekom’un müşterileri artık tüm hizmetlere tek mağaza, tek çağrı merkezi ve tek internet sitesinden erişecek.

Avea ve TTNet yok, tek telekom Türk Telekom

Türk Telekom; dünya trendleri, müşteri ihtiyaçları ve gelecek vizyonu doğrultusunda Avea, TTNET ve Türk Telekom markalarıyla sunduğu ürün ve hizmetlerini “Türk Telekom” tek markası altında birleştirdi. Türk Telekom müşterileri, bugünden itibaren, tüm hizmetlere “Türk Telekom” markasıyla; tek bir mağazadan, tek çağrı merkezi numarasıyla ve tek internet sitesi üzerinden erişebilecek. Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, “Mobil, internet, ev telefonu ve TV hizmetlerimizi Türk Telekom tek markası altında bir araya getirerek yeni bir dönem başlatıyoruz. Yenilikçi olma, dinamizm, müşteri odaklılık, çeşitlilik gibi değerleri temsil eden yeni logomuzla taçlandırdığımız bu yeni dönemde, tüm Türkiye’ye yayılmış fiber altyapımızın gücü, hem mobil hem sabit alandaki hizmetlerimizde kendini gösterecek” dedi.

Hedef 4.5G’de liderlik

Fiberin gücünü mobile taşıyacaklarını kaydeden Aslan, “206 bin kilometrelik fiber altyapımız, Nisan ayında hayata geçecek 4.5G iletişim noktalarını besleyecek olan kökleri oluşturacak. Fiber altyapımız ve 4.5G için kritik öneme sahip 1800 MHz bandındaki en yüksek kapasite ve abone başına düşen en yüksek frekans paketleriyle Nisan ayında başlayacak 4.5G’de sektörde değişimin öncüsü, 4.5G’nin rakipsiz lideri olacağız. Yeni 4.5G mobil dünyası Türk Telekom’un fiber gücü üzerinde yükselecek. Fiber altyapımız ve sahip olduğumuz frekanslar ile sadece 4.5G’nin değil; tüm yeni nesil mobil teknolojilerin de lideri olacağız. Bugünden itibaren ‘Tek Telekom, Türk Telekom’ çağı başlıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Marka birleşmesini; işgücünde kesintiye gitmeden, servislerde aksama yaşamadan ve dünyadaki benzerlerinden daha kısa bir sürede tamamladıklarına dikkat çeken Aslan; bu birleşmenin Türkiye’de iletişim ve eğlence alanında köklü değişimlere yol açacağını ifade etti. Bu sayede daha fazla hareket halinde olan müşterilerine diledikleri yerden dünyaya bağlanma imkanını, birden fazla cihaz ve hizmet kanalıyla sunabileceklerini vurguladı.

‘4K teknolojisiyle maç izleteceğiz’

Türk Telekom’un güçlü fiber altyapısıyla Türkiye’deki TV yayıncılığında da köklü değişime yol açacağını vurgulayan Rami Aslan, şöyle devam etti: “Müşterilerimize 4K teknolojisini de sunacağız. Müşterilerimiz, 3 yıl boyunca UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını 4K formatında izleme imkanına yakalayacaklar.” Türkiye’nin gelecekte bölgesi için önemli bir finans-enerji-ulaşım üssü haline geleceğini ve bu mega dönüşümde onun taşıyıcısı olacak bir dijital ortağa ihtiyaç duyulacağını ifade eden Aslan, “Son 10 yılda altyapımıza 20 milyar lira yatırım yaparak platformumuzu geleceğe hazırladık. 34 bin kişilik nitelikli personelimiz Türkiye’ye hizmet vermeye hazır. 37 milyon müşteriyle Türkiye’nin en büyük entegre iletişim ve eğlence markasıyız” dedi.

Haberin Devamı

Dönüşüm dün akşam başladı

26 Ocak akşamı gerçekleştirilmeye başlanan büyük dönüşüm operasyonuyla Türkiye çapında Türk Telekom mağazaları, genel müdürlük binaları, ofisler, tabelalar, araçlar, personel kıyafetleri yeni logo ile giydirilmeye başlanacak. İnternet sitesi de yeni logo ile hizmete geçecek. CEO Rami Aslan, yeni logoya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu: ”Yeni logomuz müşterilerimize, yeniliklere, özgür iletişime ve herkese açık yeni bir dünyayı sunmada esin kaynağımız oldu. Logomuz, teknolojinin insanların hayatında olumlu değişimler yapacağına, kurumların daha iyi sonuçlara ulaşmasına ve ülkemizin geleceğine katkı sağlayacağına olan umudumuzun, iyimserliğimizin ifadesidir. Ürün ve hizmet çeşitliliğimizin göstergesidir. Diyalog, yeni fikirler ve büyüme için esin kaynağı olma tutkumuzdur. Logomuz, fiberin gücünü herkese sunmamızın sembolüdür.”

Haberin Devamı