Gazete Vatan Logo

Alfa Solar ne zaman borsada işlem görecek? Alfa Solar halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi?

Alfa Solar Enerji halka arz süreci tamamlandı. Payları oransal dağıtım ve sabit fiyatla talep toplama yönetimiyle talep toplayan Alfa Solar’ın halka arz sonuçları ve borsada işlem göreceği tarihler araştırılıyor. Peki, Alfa Solar ne zaman borsada işlem görecek? Alfa Solar halka arz sonuçları belli oldu mu? İşte detaylar…

Alfa Solar ne zaman borsada işlem görecek? Alfa Solar halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi?

Alfa Solar Enerji halka arz süreci geçen hafta sona erdi. 3 gün boyunca talep toplayan Alfa Solar Enerji’nin halka arz büyüklüğü ile borsada işlem göreceği tarihler merak edilirken, halka arz sonuçları da araştırılıyor.

ALFA SOLAR NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

Halka arz talep toplama süreci tamamlanan Alfa Solar’ın 14 Kasım Pazartesi borsanın açılmasıyla birlikte aynı gün ya da ertesi gün işlem görmesi bekleniyor. Şirketin konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

ALFA SOLAR HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? 

Alfa Solar Enerji halka arz sonuçlarının pazartesi günü duyurulması bekleniyor. Henüz şirketten bir açıklama yapılmadı.

9-10-11 Kasım 2022 tarihlerinde halka arz olan Alfa Solar’ın 1 TL nominal değerli payıfiyatı 58,50 TL olmuş, halka arz fiyatının yüksekliği ile dikkat çekmişti. Halka arz sonuçlarının duyurulmasıyla Alfa Solar’ın payların tamamının satışı gerçekleşmesi halinde, halka arz büyüklüğü 538.200.000 TL’ye ulaşacak.