Gazete Vatan Logo

Aktiviteler daha renkli

Yüksek teknolojinin kalbi COMPEX 2009’da atacak

RÖnesans Fuarcılık tarafından düzenlenen COMPEX Uluslararası Bilgisayar, Tüketici ve Ev Elektroniği Fuarı, bugün kapılarını 34’ncü kez ziyaretçilerine açıyor. Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde, 19-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, teknoloji markaları en yeni ürünlerini sergileyecek. Türk Telekom, TT Net, Toshiba, Lenovo, General Mobile, Bimeks başta olmak üzere pek çok firma ve uluslararası kuruluşun katılacağı COMPEX 2009’da, teknoloji tutkunları en yeni ürünleri yakından tanıma fırsatını bulacak.

Aktiviteler daha renkli

COMPEX 2009’da bilgisayardan yazılıma, akıllı ev elektroniğinden cep telefonlarına kadar en son teknolojiyle geliştirilen ürünler tanıtılacak. Fuar alanında kurulacak oyun ve eğlence alanlarında ise ziyaretçiler en yeni digital oyunları oynama fırsatını bulacak.

COMPEX’te düzenlenecek aktiviteler bu yıl daha da renkleniyor. Türk Telekom kuruluşu olan Sobee’nin büyük ilgi çekmesi beklenen “I can Football” adlı internet oyunu da fuar alanı içine kurulacak devasa boyutlardaki sahada oynanacak. COMPEX 2009’un Resmi Mağaza Sponsoru olan Teknoloji marketi Bimeks 750 metrekarelik alanda en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alıcılarına ulaştıracak. Rönesans Fuarcılık Başkanı İsmet Göksel, “Bilişim dünyasının önde gelen firmalarının ve sektör temsilcilerinin, ürünlerini geniş kitlelere tanıtma imkanı bulacakları COMPEX Fuarı, teknolojilerin buluşma noktası olarak kabul edilmektedir” dedi.

Haberin Devamı