Gazete Vatan Logo

Aile Destek Programı ne zaman yatacak? Aile Destek Programı başvuru sonucu açıklandı mı?

4 milyon ailenin yaralanacağı Aile Destek Programı merak ediliyor. 15 milyar liralık aile Destek Paketi ödemeleri 12 ay düzenli olarak gerçekleştirilecek. 450 ile 600 lira arasında yapılacak sosyal yardım parasını hesaplara yatırılacağı tarih merak ediliyor. Peki, Aile Destek Programı ne zaman yatacak? Aile Destek Programı başvuru sonucu açıklandı mı? İşte detaylar…

Aile Destek Programı ne zaman yatacak? Aile Destek Programı başvuru sonucu açıklandı mı?

Aile Destek programı ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. İlk ödemeler Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatırılmıştı. Aile Destek Programı ödemeleri 550 ile 600 TL arasında olmak üzere 12 ay boyunca düzenli olarak hesaplara yatırılacak. Peki, Aile Destek Programı ne zaman yatacak? Aile Destek Programı başvuru sonucu açıklandı mı? İşte detaylar…

AİLE DESTEK PROGRAMI PARALARI NE ZAMAN YATACAK?

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Başvuru yapan vatandaşların e-Devlet üzerinden başvuru durumunu kontrol etmeleri gerekiyor.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilmektedir.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Aile Destek Programına başvuran kişinin;

Türk vatandaşı olmaması,

Mavi Kart sahibi olması,

Yerleşim adresinin yurt dışında olması,

18 yaşından küçük olması,

Haberin Devamı

Hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması durumlarında başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.

E-DEVLET EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ