Gazete Vatan Logo

Aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile destek paketi nisan ayı ne zaman yatacak, nisan ayı aile destek ödemleri ayın kaçında yatıyor, aile destek yattı mı?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı, nisan ayıyla birlikte vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara her ay verilen aile destek ödemelerinin, hangi tarihlerde yatırılacağı merak ediliyor. Peki, nisan ayı aile destek parası neden yatmadı, aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri nisan ayı zamlı mı yatacak?

Aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile destek paketi nisan ayı ne zaman yatacak, nisan ayı aile destek ödemleri ayın kaçında yatıyor, aile destek yattı mı?

Nisan ayı aile destek ödemelerinin yatacağı tarih araştırılmaya başlandı. 9 Mart'ta hesaplara yatırılan destek ödemelerinin, bu ay hangi tarihlerde yapılacağı sorgulanıyor. Peki, nisan ayı aile destek ödemeleri ne zaman, zamlı mı yatacak? Nisan ayı aile destek parası neden yatmadı?

NİSAN AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Geçtiğimiz ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklaması ardından Aile Destek Programı kapsamında mart ayı ödemeleri 9 Mart'ta yapılmaya başlamıştı.

Nisan ayı aile destek ödemelerinin de önümüzdeki haftadan itibaren hesaplara yatırılması bekleniyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Aile Destek Programı ödemelerinde, gelir miktarına göre yardım tutarı değişiklik göstermektedir.

Bu kapsamda hane içinde kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre ödeme tutarları şöyle:

450 TL ve altı olanlar 1250 TL alacak.

450 TL üzeri - 911,15 TL ve altı olanlar 1100 TL alacak.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ ZAMLI MI YATACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, her ay ihtiyaç sahibi ailelere sağlanan destek ödemeleriyle ilgili zam şu an gündeme geldi.

Haberin Devamı

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NEDEN YATMADI?

Aile destek ödemelerinin hafta başında yatması bekleniyor.