Gazete Vatan Logo

Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlara 25 maaş ikramiye verildi mi?

Türkiye’de bir otomobil markasının Türkiye distribütörü tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye dağıttı. Sosyal medyada paylaşımların artması ve duyanların inanmakta zorluk çekmesi nedeniyle ünlü markanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, sosyal medya hesabından ikramiye haberini doğruladı. Peki, Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdi mi? İşte detaylar…

Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çalışanlara 25 maaş ikramiye verildi mi?

Ünlü bir otomobil markasının çalışanlarına 25 maaş ikramiye dağıtması sosyal medyanın en çok konuşulan haberleri arasında yer aldı. Türkiye’de bir otomobil markasının Türkiye distribütörü olan şirketin dudak uçuklatan ikramiyesi, saatler içinde paylaşım rekoru kırdı. 25 maaş ikramiyenin doğru olup olmadığı sorgulanınca markanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, söylentileri sosyal medya hesabından doğruladı. Ahmet Yüce, "Biz onlar sayesinde varız. O yüzden her zaman her zorlukta yanlarındayız" dedi. Yüce, pandemi döneminin en başından itibaren, "Hiçbir çalışanı işten çıkarmayacağız" açıklamasıyla da dikkat çekmişti.  Pek çok kişi Ahmet Yüce hakkındaki bilgileri araştırıyor.

AHMET YÜCE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 1957 senesinde istanbul'da dünyaya geldi. 1977 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olan Yüce, 1977 senesinden beri Orhan R. Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe çalıştı. Alfa Romeo markalarının yedek parça tedariğini sağlayan Attila Ahmet Yüce sonrasında Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı.

Haberin Devamı

1987 senesinde Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin kurucu üyesi olarak derneğin hayata geçmesinde rol oynayan Attila Ahmet Yüce, Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyor. Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Attila Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdürüyor. Fransızca bilen A. Ahmet Yüce'nin, Ali Yüce isimli bir oğlu bulunuyor.