Gazete Vatan Logo

‘ADA’ 600 milyon liraya Kartal’a geldi

DKY, Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da, 600 milyon TL değerindeki DKY ADA Projesi’ni satışa çıkardı.Proje, E-5 ile sahil yolu hattının ortasında 19 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.

‘ADA’ 600 milyon liraya Kartal’a geldi

İstanbul gayrimenkul sektörünün yenilikçi firması DKY, yeni projesi DKY ADA’yı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY İş Geliştirme Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Tevfik Türel ve DKY Satış ve Pazarlama Müdürü Aykut Dumankaya’nın katılımıyla tanıttı. Proje değeri 600 milyon TL olan ve satışa sunulan Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’ın en büyük kentsel dönüşüm projesi DKY ADA, Prens Adaları’nın tam karşısında 19 dönümlük bir alanda yükselecek. Şehir yaşamıyla ada huzurunu birleştiren yeni bir konsept sunan DKY ADA, toplam 4 blok ve 792 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede, 93.94 ile 211.54 metrekare arasında değişen, 2+1’den 4+1’e kadar balkonlu ve yeni nesil ev konseptiyle +1.5 olarak planlanan 2+1.5 ve 3+1.5 olmak üzere farklı formatlarda konutlar yer alıyor.

792 konut 4 ticari alan

Proje ile Kartal’ın en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdiklerini belirten DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “792 konutun, 4 adet ticari alanın ve 1 kreşin yer aldığı projemiz, fitness ve SPA merkezi, spor alanları, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu ve aktivite alanlarıyla yaşam kalitesini arttıracak ve Kartal’a değer katacak. Lansman öncesinde dört bin adet talep topladığımız projemiz, Kadıköy-Tuzla E-5 hattı, Kadıköy-Kartal Metro Hattı ve Marmaray gibi toplu ulaşıma rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir lokasyon olarak ön plana çıkıyor.”

Haberin Devamı

‘Ekopratik’ ödeme sistemini de tanıtan DKY, kişiye özel ödeme planlarının anlık olarak hazırlanabildiği ödeme sistemi sunuyor. 395 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede ekopratik ile alımlarda 120 aya varan vade ile ev sahibi olma avantajı var.