Gazete Vatan Logo

ABD’li sanatçı Obama oldu

Garanti Bankası’nın hizmete soktuğu ’Ekonomik Canlandırma Paketi’ni dünyaya ABD Başkanı Barack Obama duyurdu

Garanti Bankası’nın, müşterilerinin ihtiyaçlarını ve ekonomik konjonktürü dikkate alarak hazırladığı “Ekonomik Canlandırma Paketi”nin tanıtımı için, ilginç bir yaklaşımla, ABD Başkanı Barack Obama’nın, kendisine benzeyen bir oyuncu tarafından canlandırıldığı reklam kampanyası hazırlandı.

35 kişilik ekip çekti

Garanti Bankası’nın reklam ajansı Alametifarika tarafından hazırlanan kampanyada, ABD Başkanı Barack Obama’yı canlandırmak üzere, Philapelphia’da yaşayan taklit sanatçısı (impersonator) Michael Lamar ile çalışıldı. Michael Lamar, Obama’nın dünyanın farklı ülkelerinde çok sayıda benzeri olmasına rağmen, üstün taklit kabiliyeti ve Amerikalı olması nedeniyle kampanya için tercih edilen isim oldu.

Çekimleri Film Sokağı’nda, 35 kişilik bir ekiple gerçekleştirilen reklam filminin çalışmaları 7 gün sürdü. Kampanya için televizyon reklamının yanı sıra radyo spotu ve gazete ilanları da hazırlandı.

Obama açıklamasında ne diyor?

I am sorry. (Üzgünüm) I am truly very sorry. (Gerçekten çok üzgünüm) I wish I could announce. (Keşke ben...) such an economic package (böyle bir ekonomik paket açıklayabilseydim) A consumer loan with a low interest rate (Düşük faizli bireysel destek kredisi) Unemployement insurance (İşsizlik sigortası) and three times more bonus in supermarkets (ve marketlerde 3 kat bonus,) all combined in one package (hepsi bir pakette birleştirilmiş.)

Haberin Devamı