Gazete Vatan Logo

500 konutluk dönüşüm

Yamaç Yapı, Kağıthane’de İstova adında bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriyor. 500 konut ve 100 ticari üniteden oluşan projede daireler lansmana özel metrekaresi 5 bin 500 liradan satışa çıktı.

500 konutluk dönüşüm

Yamaç Yapı, İstanbul Kağıthane’de 140 milyon lira yatırımla kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriyor. 7 dönüm arazi üzerinde 15’er katlı 4 blok şeklinde yükselen İstova adındaki proje 80 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Kağıthane bölgesinin son yıllarda hayata geçirilen birçok yeni konut ile yatırımcıların ilgi odağı haline geldiğini belirterek, “Kağıthane, sanayi, fabrikalar bölgesi olarak biliniyordu. Fabrikaların şehir dışına taşınmasıyla birlikte özellikle son 10 yıldır bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanmaya başladı. Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla bölgedeki eski ve sağlıksız yapı stoku hızla yenileniyor. Yamaç Yapı olarak biz de İstova projemizle bu değerli lokasyondaki yerimizi alarak Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

İstova, 500 adet konut ve 100 adet ticari ünite ile toplam 600 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1’e kadar geniş daire seçenekleri mevcut. Projede daireler lansmana özel olarak kısa bir süreliğine metrekaresi 5 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Haberin Devamı