Gazete Vatan Logo

Van’da eğitime 2 gün ara verildi! Van Valiliği’nden tatil açıklaması, hangi okullar tatil?

Kar yağışları doğu kesimde etkisini sürdürürken, tatil haberleri de peş peşe geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün önümüzdeki 5 güne ilişkin yayınladığı raporda İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve doğu bölgelerimiz de kar yağışları etkisini göstermeye devam edecek. Kar yağışının devam ettiği Van’dan beklenen haber geldi, Van'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime yarın ve cuma günü ara verildi.

Van’da eğitime 2 gün ara verildi! Van Valiliği’nden tatil açıklaması, hangi okullar tatil?

Soğuk hava etkisi İç Anadolu, Güney ve Doğu Anadolu’da etkisini sürdürürken öğrenciler, veliler ve öğretmenler de tatil haberlerini sorguluyor. Öğrencilerin dört gözle beklediği kar tatili haberlerinden bir tanesi de Van’dan geldi. Van Valiliği, Van'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime yarın ve cuma günü ara verdiğini açıkladı.

YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 13 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ OKULLAR TATİL OLACAK MI?

13 Şubat Perşembe günü kar nedeniyle eğitime ara verilen illeri ve diğer tüm son dakika gelişmelerini haberimiz içerisinden bulabilirsiniz…

Van'da eğitime iki gün ara verildi

Van'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime yarın ve cuma günü ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kent genelinde olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü belirtildi.

Bu nedenle yarın ve 14 Şubat Cuma günü il genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile halk eğitim, rehberlik araştırma, özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinin 2 gün daha tatil edildiği bildirilen açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli olacağı kaydedildi.

Haberin Devamı