Gazete Vatan Logo

Son hafta yoklama alınır mı? Okulun son haftası lise ve ortaokulda devamsızlık yazılır mı 2022?

Lisede ve ortaokulda sona hafta yoklama alınır mı 2022? Yarıyıl tatili için son haftaya girilince, sınav maratonuna hazırlanan öğrenciler son hafta ders işlenip işlenmediği ile yoklama alınıp alınmadığını sorguluyor. Karne ve evrak işlemleri son hafta yoklama alınır mı, sorularının sorulmasına neden oldu. Peki, son hafta ders işenir mi, okulun son haftası yok yazılma var mı? Son hafta devamsızlık yazılır mı 2022?

Son hafta yoklama alınır mı? Okulun son haftası lise ve ortaokulda devamsızlık yazılır mı 2022?

Son hafta yoklama alınır mı 2022? 2021-2022 eğitim öğretim yılının yazılı ve sözlü sınavlarını tamamlayıp, karne için merakla bekleyişini sürdüren öğrenciler son hafta yoklama alınıp alınmadığını sorgulamaya başladı. Peki, son hafta ders işlenir mi? Okulun son haftası yoklama alınır mı 2022?

OKULUN SON HAFTASI YOKLAMA ALINIR MI 2022?

Okulun son haftası yoklama alınıp alınmayacağı konusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Ders programının tamamlanmasıyla, karne basım işlemlerinin başlaması öğrencilerin devamsızlıklarının işlenip işlenmeyeceği konusunun sorgulanmasına neden oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ve okul yönetimi özellikle devamsızlık problemi yaşayan öğrencilere okulun son gününe kadar devam etme uyarısı yaparken, öğrenciler arama motorlarına yöneldi.

Geçmiş yıllarda son haftanın ilk günlerinde tamamlanan ders programı sonrası karne basım işlemleri hızlandırıldığı için çarşamba ve perşembe günleri ders işlenmiyordu. Ancak okul yönetimi yoklama almaya devam edebilir, dolayısıyla en detaylı bilgi için okul yönetimi başvurulması gerekir.

Haberin Devamı