Gazete Vatan Logo

Bursluluk sonuçları açıklandı mı? meb.gov.tr giriş ile MEB İOKBS bursluluk sınavı sonuçları nasıl sorgulanır, sınav sonucu saat kaçta açıklanacak?

Bursluluk sınavı sonucu için yapılan araştırmalar arttı. Bursluluk sınavı sonuçları saat kaçta açıklanacak? sorusuna yanıt aranıyor. Bursluluk sınavı sonuçları için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek açıklama merakla bekleniyor. 4 Eylül’de gerçekleştirilen bursluluk sınavı 5,6,7,8 hazırlık sınıfı ve 9,10,11'inci sınıflar tarafından sorgulanıyor. İşte, 2022 Bursluluk sınavı sonuçları sorgulama ekranı ve diğer detaylar…

Bursluluk sonuçları açıklandı mı? meb.gov.tr giriş ile MEB İOKBS bursluluk sınavı sonuçları nasıl sorgulanır, sınav sonucu saat kaçta açıklanacak?

5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik olarak İOKBS, 4 Eylül 2022 tarihinde Türkiye saati ile saat 10.00’da düzenlendi. 120 dakika süren  sınav 12:00'da sona erdi. Peki, Bursluluk sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? meb.gov.tr giriş ile bursluluk sınav sonucu nasıl sorgulanır? MEB İOKBS bursluluk sınavı sonuçları hakkında merak edilenler…

BURSLULUK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bursluluk sınavı sonuçları 23 Eylül 2022 tarihinden itibaren http://www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

İOKBS sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı ise henüz netleşmedi.

Okul müdürlükleri öğrenci velisinin istemesi hâlinde “Sınav Sonuç Belgesi”ni elektronik ortamdan alıp mühür ve imza ile onayladıktan sonra öğrenci velisine veya öğrenciye imza karşılığı verecektir.

BURSLULUK SINAV SONUCU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ