Gazete Vatan Logo

KPSS saat kaçta? Genel Yetenek-Genel Kültür- Eğitim Bilimleri oturumları kaçta başlıyor, bitiyor ve kaç dakika sürüyor?

KPSS saat kaçta yapılacak, kaç dakika bitiyor? KPSS'ye hazırlanan adaylar yarın memur olmak için yarışacaklar. KPSS genel yetenek ve alan sınavı yarın yapılacak. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden, T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekler.

KPSS saat kaçta? Genel Yetenek-Genel Kültür- Eğitim Bilimleri oturumları kaçta başlıyor, bitiyor ve kaç dakika sürüyor?

Kamu Personeli Seçme Sınavı hazırlıklarını tamamlayanlar yarın sınavda ter dökecek. Genel yetenek ve alan sınavına girecek adaylar, giriş belgelerini almaya çalışırken oturum saatlerini ve ne kadar sürecini sorguluyor. Peki, Genel Yetenek-Genel Kültür- Eğitim Bilimleri oturumları kaçta başlıyor, bitiyor ve kaç dakika sürüyor?

KPSS saat kaçta?

Genel Yetenek-Genel Kültür:

31 Temmuz 2022, Saat: 10.15, 130 dakika

Eğitim Bilimleri:

31 Temmuz 2022, Saat: 14.45, 100 dakika

ÖSYM’nin sınav takvimine göre KPSS Lisans Alan Bilgisi Oturumları 6-7 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ÖSYM'den saat uyarısı

ÖSYM saat konusunda açıklama yapıp, adayları uyardı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"06 Ağustos 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

06 Ağustos 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturumu için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Haberin Devamı

07 Ağustos 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır."