Gazete Vatan Logo

KPSS 6 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS/6 tercih sonuçları son durum…

KPSS-2020/6 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tercih işlemleri 22-29 Nisan tarihlerinde yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başvuru tarihinde 1 hafta geride kalırken, adaylar KPSS 2020/6 tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, KPSS 6 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS/6 tercih sonuçları son durum…

KPSS 6 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS/6 tercih sonuçları son durum…

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sözleşmeli avukat, büro görevlisi, şehir plancısı, mimar ve mühendis , çevre mühendisi, inşaat mühendisi, harita mühendisi, makine mühendisi, elektrik mühendisi, jeoloji mühendisi, maden mühendisi alınacak. 29 Nisan’da sona eren başvurulardan sonra adaylar sonuçlara kitlendi. KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI KPSS-2020/6 TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2020/6 tercih sonuçları ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 2019 yılında 8-15 Ocak tarihleri arasında yapılan başvuru sonucu 21 Ocak'ta açıklanmıştı. Bu süre göz önüne bulundurulduğunda KPSS-2020/6 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tercih sonuçlarının önüzdeki hafta açıklanması yüksek bir ihtimal.