Gazete Vatan Logo

Karne günü ders işlenecek mi 2023, okulun son haftası yoklama alınır mı 2023?

Okulun son haftası ders işlenir mi, karne günü ders işlenecek mi 2023? Yarı yıl tatiline az bir süre kaldı. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısı biterken son hafta yoklama alınıp alınmayacağı ile karne günü ders işlenip işlenmeyeceği merak ediliyor. İşte merak edilen soruların cevabı…

Karne günü ders işlenecek mi 2023, okulun son haftası yoklama alınır mı 2023?

Cuma günü karneler verilecek. Öğrenci ve velileri ise “Karne günü ders işlenecek mi 2023, okulun son haftası yoklama alınır mı 2023?” sorularının yanıtını merak ediliyor. Veliler çocuklarını son hafta okula gönderip göndermeme konusunda kararsız kalınca arama motorlarına yöneldi. Yarı yıl tatili Cuma günü yapılacak karne töreninin ardından başlıyor.

OKULUN SON HAFTASI DERS İŞLENİR Mİ?

Müfredata göre son hafta dersler işleniyor, ancak derslerin işlenip işlenmeme durumu öğretmenlerin ve okul idarenin inisiyatifine bağlı olarak da değişebiliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, özellikle devamsızlık problemi yaşayan öğrencilere okulun son gününe kadar devam etme uyarısı yapılmaktadır.

Karne basım işlemleri nedeniyle okullarda devamsızlıklar son hafta yazılıyor mu sorunun yanıtı en sağlıklı okul yönetimleri tarafından alınacak bilgidedir.