Gazete Vatan Logo

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOP) çocuk kursları için başvurular başlıyor! İşte çocuk korosu ve çocuk balesi kursları başvuru şartları!

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü duyurdu! Çocuk korosu ve çocuk balesi kursları için başvurular başlıyor. Yeni kursiyer alımı için sınav yapılacak. Peki, İstanbul Devlet Opera ve Balesi kurs başvurusu nasıl yapılır? Çocuk Korosu ve Çocuk Balesi Kursları sınavı başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Devlet Opera ve Balesi kursları başvuru şartları!

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOP) çocuk kursları için başvurular başlıyor! İşte çocuk korosu ve çocuk balesi kursları başvuru şartları!

İstanbul Devlet Opera ve Balesi çocuk korosu ve çocuk balesi kurs başvuruları başlıyor. Kurslara katılacak öğrenciler sınav ile belirlenecek. Başvuru şartları belli oldu. Peki, İstanbul Devlet Opera ve Balesi kurs başvurusu nasıl yapılır? Çocuk Korosu ve Çocuk Balesi Kursları sınavı ne zaman? İşte detaylar…

İSTANBUL DEVLET OPERA VE BALESİ KURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İstanbul Devlet Opera ve Balesi çocuk korosu ve çocuk balesi kursları için sınav başvuruları İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü İdari Binası’nda alınacak. Adayların sınava gireceği tarih bilgisi 16 Eylül 2022 Cuma günü Müdürlüğün idari binasında asılacak olup, ayrıca instagram’da operabaleistanbul hesabından yayımlanacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

- Kursiyer adayı 01.01.2009 – 31.12.2014 tarihleri arasında doğmuş olması gerekmektedir.

- Kursiyer adayına ait 2 adet vesikalık fotoğraf

- 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi

- 1 adet öğrenci öğrenim belgesi

- Müracaat Formu (müdürlük tarafından verilecek)

- Sınav başvuruları adaylar adına velileri tarafından yapılacak.

Haberin Devamı

- Kursiyer adayı sınava velileri ile birlikte gelecek.

ÇOCUK KOROSU VE ÇOCUK BALESİ KURSLARI SINAVI NE ZAMAN?

Çocuk Korosu sınavları 17 ve 18 Eylül tarihlerinde, Çocuk Balesi sınavları ise 24 ve 25 Eylül tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.