Gazete Vatan Logo

EKPSS 2024 ne zaman yapılacak, EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 392 engelli ataması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 392 engellinin kamu kurumlarına atanacağını açıkladı. Atamaların EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, tercih işlemlerinin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapılabileceği bildirildi. Peki, EKPSS başvuruları ne zaman başlayacak? 2024 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı, EKPSS 2024 ne zaman yapılacak?

EKPSS 2024 ne zaman yapılacak, EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 392 engelli ataması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 392 engellinin kamu kurumlarına atanacağını açıkladı. Atamalar EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirilecek. Bakanlıktan yapılan açıklamada, 2024 yılında yapılması planlanan EKPSS ile engelli kamu personeli atama takviminde tercih aşamasının başladığı belirtildi.

EKPSS TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI MI?

Yerleştirme işlemi için hazırlanan tercih kılavuzunun 10-19 Ocak tarihlerinde ÖSYM tarafından yayımlanacağı belirtilen açıklamada, adayların tercihlerini ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapabileceği kaydedildi. Atamalar EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Atamaların EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, tercih işlemlerinin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapılabileceği bildirildi.