Gazete Vatan Logo

E okul saat kaçta kapanıyor? E okul not girişi ne zaman kapanacak? 1. dönem sonu e okul işlemleri!

e Okul not girişinin ne zaman kapanacağı, öğretmenin en son not girişini saat kaça kadar gireceği öğrenciler ve veliler tarafından araştırılıyor. MEB Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden not giriş işlemleri devam ediyor. Karnelerin alınmasına az bir süre kalınca karne notlarına yönelik merak edilenler arttı. Peki, e Okul not girişi ne zaman kapanıyor 2023? e okul saat kaçta kapanacak?

E okul saat kaçta kapanıyor? E okul not girişi ne zaman kapanacak? 1. dönem sonu e okul işlemleri!

Öğrenci ve öğretmenler Veli Bilgilendirme Sistemi ile not girişlerini yapmaya başladı. Öğrenciler ve veliler ise not giriş işlemlerinin sona erip ermediğini araştırırken arama motorları üzerinden e Okul not girişi ne zaman kapanacak 2023? e Okul saat kaçta kapanıyor? Sorularına yanıt arıyor.

E okul saat kaçta kapanıyor, not girişi ne zaman kapanacak?

Not girişlerinin karnelerin veriliş tarihi 20 Ocak'tan birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.  

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi VBS öğrenci ve veliler için 7/24 hizmet veriyor, dolayıyla e okul VSB sistemi kapanmayacak. Öğrenci, öğretmen, veliler ve idare e okul VBS sistemini karne gününe kadar görebilecek.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklayıp, ardından açılan pencerede öğrencinin not bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.