Gazete Vatan Logo

E okul ne zaman kapanıyor? Öğretmenler için E okul ne zaman kapanacak?  e-Okul not girişi kapanma tarihi!

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı birinci dönemi sona eriyor. Karne heyecanı başlarken e-Okul not girişi kapanma tarihi öğrenciler ve öğretmenler tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, okul ne zaman kapanıyor, öğretmenler için E okul ne zaman kapanacak?

E okul ne zaman kapanıyor? Öğretmenler için E okul ne zaman kapanacak?  e-Okul not girişi kapanma tarihi!

Karne günü merakla beklenirken e-Okul'un ne zaman kapanacağı sorgusuna yanıt arayanların sayısı da arttı. Karnelerin veriliş tarihinden önce öğrenciler sınavlarda aldıkları puanları e okul sisteminden görüntüleyebildiklerinden e okul sisteminin ne zaman kapanacağı merak konusu oldu. Yarıyıl tatili için gün sayılırken e-Okul ne zaman kapanıyor, e okul not girişi ne zaman kapanacak? Sorusunun yanıtı merak ediliyor.

E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2023?

Karne gününe kadar E Okul ekranı açık kalmaktadır. Öğretmenlere not girişlerinin karnelerin veriliş tarihinden birkaç gün önce kapatıyor.

E-Okul girişi ile not bilgilerinizi menüdeki "Not Bilgisi" bölümüne tıklayarak öğrenebilirsiniz. E Okul üzerinden sınav tarihler, haftalık ders programı, devamsızlık bilgisi görüntüleme de mümkün oluyor.