Gazete Vatan Logo

Bursluluk sınavına hangi okulda gireceğim 2023 (MEB)? (İOKBS) Bursluluk sınav yerleri açıklandı mı 2023? Bursluluk sınav giriş belgesi sorgulama

Bursluluk sınavına hangi okulda gireceğim 2023, İOKBS bursluluk sınav yerleri ne zaman açıklanacak? 2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) için adaylar, sınava girecekleri okul için araştırmalarını hızlandırdı. 3 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek ve sayısal ve sözel olmak üzere iki oturumdan oluşacak sınavın giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. İşte Bursluluk sınav giriş belgesi sorgulama…

Bursluluk sınavına hangi okulda gireceğim 2023 (MEB)? (İOKBS) Bursluluk sınav yerleri açıklandı mı 2023? Bursluluk sınav giriş belgesi sorgulama

2023 bursluluk sınavı bu yıl, 3 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek. Sınav giriş belgeleri için heyecanlı bekleyiş devam ederken, adaylar bir yandan da hangi okula gireceklerini merak ediliyor. Adaylar arama motorlarına yönelerek bursluluk sınavına hangi okulda gireceğini, bursluluk sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını sorgularken şimdiden bursluluk sınav giriş belgesi sorgulama sürecine başladı.

BURSLULUK SINAVINA HANGİ OKULDA GİRECEĞİM 2023?

2023 İOKBS veya bursluluk sınavına katılacak öğrenciler, sınav giriş belgesini ve sınav tarihi bilgilerini MEB'in resmi web sitesi üzerinden öğrenebilirler.

Sınav günü ise sınav giriş belgesi ve kimlik belgesi ile birlikte sınava katılmalıdırlar. Sınav giriş belgeleri henüz adayların erişimine açılmadı.

İOKBS sınav giriş belgesi sınavdan en az 7 gün önce ilan edilecek. Sınav giriş belgelerinin en geç 27 Ağustos Pazar günü açıklanması bekleniyor.

Sınav giriş belgesinin üzerinde adayın fotoğrafı, sınav kuralları, sınavın yapılacağı okulun adı, açık adresi, salon, sıra numarası ve adayların uyması gereken sınav kuralları yer alacak.

Haberin Devamı