Gazete Vatan Logo

AUGİS sınav görevi ücreti ne zaman yatacak? AÖF AUGİS görevli ücreti hesaplara yattı mı, ne kadar ödeme yapılacak?

AUGİS görev ücretleri yattı mı, AÖF AUGİS görevli ücretleri ne zaman yatacak? AÖF sınavlarında salon başkanı, gözetmen, bina sorumlusu olarak görev alan vatandaşlar, AUGİS görevli ücretlerinin ne zaman yatacağını sorguluyor. 27-28 Kasım tarihlerinde Türkiye genelinde yüz yüze gerçekleştirilen AÖF güz dönemi sınavları sonrası gözler AUGİS sınav ücretlerinin yatacağı tarihe çevrildi. İşte AÖF AUGİS görev ücreti hakkındaki detaylar…

AUGİS sınav görevi ücreti ne zaman yatacak? AÖF AUGİS görevli ücreti hesaplara yattı mı, ne kadar ödeme yapılacak?

Anadolu Üniversitesi'nin AÖF sınavlarında görevli olan kişilerin aldığı sınav görevli ücretinin yatıp yatmadığı, ne zaman yatıp yatacağı sorgulanıyor. Sınavda gözetmenlik yapan öğretmenler, AUGİS Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi’ni sürekli kontrol ediyor. Peki, AÖF AUGİS görevli ücreti  ne zaman yatacak? AUGİS sınav ücreti yattı mı?

AUGİS GÖREVLİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Bina Sınav Sorumlusu: 280 TL
Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı: 230 TL
Salon Başkanı: 200 TL
Gözetmen: 170 TL

AÖF AUGİS GÖREVLİ ÜCRETLERİ NE ZAMAN YATACAK?

Güz dönemi final sınavlarında görev alan kişiler için sınav ücretlerinin ne zaman yatacağına ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmaıd. Açıklama yapılması durumunda https://augis.anadolu.edu.tr adresinden sorgulama yapabilirsiniz.