Gazete Vatan Logo

ATA AÖF soruları ve cevap anahtarı 2022 yayınlandı mı? ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF soruları ve cevapları ne zaman yayınlanır, ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF vize sınavları 9 Nisan Cumartesi ve 10 Nisan Pazar günlerinde yapılacak. ATA AÖF sınavının ardından soru-cevap duyurusu için adaylar bekleme başladı. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ve ATA AÖF soruları ve cevapları ile ilgili merak edilenler…

ATA AÖF soruları ve cevap anahtarı 2022 yayınlandı mı? ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF sınava giren öğrenciler sonuçları ve soru ile cevapları merak ediyor. ATA AÖF sorularının ve cevap anahtarının yayınlanmasını bekleyen adaylar, aynı zamanda sonuç duyurusunu bekliyor. ATA AÖF soruları ve cevaplarının 5 gün içerisinde paylaşılması bekleniyor.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili tarih bilgisi paylaşılmadı. Sonuçlar http://obs.atauni.edu.tr adresinden sorgulanabilecek.

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

Kurum tarafından yapılan açıklamada “Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı'nın 18.03.2016 tarih ve 75850160-106-158- 16196 sayılı yazısında, aynı programı uygulayan üniversiteler arasında haksız rekabetin önlenmesi, ölçme ve değerlendirme sistemlerinde uygulama birliğinin sağlanması ve üniversitelerimizin açıköğretim programlarındaki kalitenin belli bir düzeyin altına düşmemesi için, açık öğretim programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 35’e çıkarılmasına, 26.02.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında karar verildiği belirtilmektedir.

Anılan karara istinaden Fakültemiz programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 2020-2021 eğitim öğretim yılı, güz yarıyılından geçerli olmak üzere 30’dan 35’e çıkarılmasına Üniversite Senatomuz tarafından karar verilmiştir.” İfadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı