Gazete Vatan Logo

ATA AÖF bütünleme sınavı online mı? Atatürk Üniversitesi AÖF sınav takvimi! ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman?

ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman, online mı olacak? Atatürk Üniversitesi AÖF sınav tarihleri ile ilgili aramalar arttı. Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bütünleme sınavı için az bir süre kaldı. 25-26 Aralık 2021 tarihinde final sınavlarını tamamlayan öğrenciler, gözlerini bütünleme sınav tarihleri için Atatürk Üniversitesi’ne çevirdi. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavları online mı olacak 2022? İşte ATA AÖF sınav tarihleri…

ATA AÖF bütünleme sınavı online mı? Atatürk Üniversitesi AÖF sınav takvimi! ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman?

ATA AÖF bütünleme sınavı online mı, ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? Atatürk Üniversitesi AÖF sınav takvimi belli oldu. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sınavı tarihleri de sorgulanmaya başlandı. 25-26 Aralık 2021 tarihinde final sınavları sona eren öğrenciler, bütünleme sınavlarını bekliyor. Peki, Atatürk Üniversitesi AÖF bütünleme sınavı hangi tarihte? İşte ATA AÖF sınav tarihleri…

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

ATA AÖF sınav takvimiyle, sınavların tarihleri belli oldu. Üniversitenin sınav takvimine göre bütünleme sınavı 05 Şubat 2022 ve 06 Şubat 2022 tarihlerinde uygulanacak.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

ATA AÖF sınav giriş belgesinin ocak ayının son haftasında erişime açılması bekleniyor. Sınav tarihinden önce sınav giriş belgesini Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden görüntüleyebilecekler.

Öğrencilerden sınav giriş belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini (T.C. kimlik kartı, nüfus cüzdanı, süresi geçerli pasaport veya sürücü belgesidir.) yanında bulundurmayanlar sınava giremezler.

Haberin Devamı

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI ONLİNE MI OLACAK?

ATA AÖF bütünleme sınavının online olup olmadığına yönelik üniversiteden henüz bir açıklama gelmedi.