Gazete Vatan Logo

ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman 2023? Bütünleme sınavı nedir, ücretli mi, ATA AÖF bütünleme sınavından kaç puan almak gerekir, geçme not kaç?

Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Güz dönemi final sınavları bugün ve yarın yapılacak. Üç oturum şeklinde yapılacak sınavı kaçıran öğrenciler bütler hakkında araştırma yapmaya başladı. Final sınavlarında öğrencilere sorumlu oldukları her dersten 20 soru yöneltilecek. Soruların cevaplanması için sınav süresi ise 30 dakika olarak belirlendi. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman 2023? Bütünleme sınavı nedir, ücretli mi, ATA AÖF bütünleme sınavından kaç puan almak gerekir, geçme not kaç?

ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman 2023? Bütünleme sınavı nedir, ücretli mi, ATA AÖF bütünleme sınavından kaç puan almak gerekir, geçme not kaç?

ATA AÖF final sınavları bugün başlıyor, oturum şeklinde yapılacak sınav yarın da devam edecek. Akademik takvime göre yüz yüze olarak 7-8 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak. ATA AÖF Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı 1.Oturumu 7 Ocak 2023'te saat 09:30'da başlayacak. 2. oturumu 7 Ocak'ta 14.00'da yapılacak. 3 oturumu ise 8 Ocak 2023'te saat 09:30'da olacak. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman 2023? ATA AÖF bütünleme sınavı nedir, ücretli mi, geçme notu nedir? ATA AÖF bütünleme sınavından kaç puan almak gerekir?

ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman 2023?

11 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Bütünleme sınavı nedir, ücretli mi?

ATA AÖF bütünleme sınavı için ücret alınmamaktadır. Öğrenciler sadece dönemlik harç ücreti yatırmaktadır.

ATA AÖF bütünleme sınavından kaç puan almak gerekir, geçme not kaç?

Blok uygulama derslerinde, uygulama sonucunda alınan puan ara sınav puanı, teorik sınav sonunda alınan puan ise yarıyıl sonu veya bütünleme sınav puanı olarak değerlendirilir. Başarı notu hesaplamasında ara sınav puanının katkısı %60, yarıyıl sonu veya bütünleme sınav puanının katkısı %40 olarak alınır.

Haberin Devamı